Selamat datang ke Medan Usaha Kerja Besi laman web

Kami adalah pakar bagi kerja kerja besi (Iron works) di Lembah Klang, Selangor, Shah Alam dan Petaling Jaya. Kami menawarkan kualiti yang tinggi dengan harga yang berpatutan. Kami juga membuat kerja-kerja Engineering dan perkidmatan di Malaysia. Kami adalah pakar dalam semua jenis Gates, Tingkap, Tangga, Awning dan Grills. Kami membekalkan Gates hasil mengikut keperluan pelanggan kami.

Pintu Pagar Besi (Wrought Iron)

Pintu Wrought Iron adalah pintu biasa di Malaysia, Kita mengeluarkan Gates kualiti yang sangat baik untuk pelanggan kami sejak tahun 2001. Perkhidmatan yang berkualiti kami membuat kita pembekal perkhidmatan yang unik di kalangan pelanggan kami. Kami menyediakan galvanised(Tahan Karat) dan pagar bukan galvanised dengan kualiti yang sangat baik.

Kerja Besi

Kami adalah salah satu profesional pakar kerja besi di Petaling Jaya. Kami melakukan pembuatan dan pembekalan Iron Gates, lipat Gates, Canopy Iron Works, Grills, tangga, Bingkai tingkap, Foodcourt, Grating dan apa-apa jenis Besi.

Awning / Polikorbonate

Medan Usaha membekal dan memasang awning yang menarik (moden) untuk rumah, pejabat, bangunan komersial kediaman anda seperti rumah kedai, kafe dan restoran dan kedai-kedai makanan dan minuman yang lain di Malaysia, terutamanya di Kuala Lumpur dan Lembah Klang, Selangor.

Free HTML5 Bootstrap Template

Pintu Besi

Pelanggan boleh memilih reka bentuk dan kami berbinchang dan memasang tempat pelanggan.

  • Kualiti yang sangat baik
  • Harga yang berpatutan
  • Perkhidmatan yang sangat baik
  • Pemasangan Sempurna
Free HTML5 Bootstrap Template by FreeHTML5.co

Pintu Lipat

Mudah Usaha boleh menyediakan Pintu lipat untuk rumah, kedai-kedai, pintu belakang, pintu pejabat, pada saiz dan reka bentuk anda.

Free HTML5 Bootstrap Template by FreeHTML5.co

Membuang Tutup Longkang, Railing

Free HTML5 Bootstrap Template by FreeHTML5.co

Meja Medan Selera

Mudah Usaha mampu membuat fabrikasi keseluruhan keperluan medan selera.